Παιδιατρικό Λογισμικό mychildren.gr

Δημιουργήσαμε την πρώτη Online Ελληνική Εφαρμογή για παιδιάτρους η οποία τους επιτρέπει να οργανώσουν το παιδιατρείο τους με τον πλέον σύγχρονο τρόπο και με γνώμονα την ευχρηστία και την ταχύτητα.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασική λειτουργικότητα

MyChildren.gr

Οργανώστε αποτελεσματικά το παιδιατρικό σας ιατρείο. Για κάθε ασθενή δείτε τις μετρήσεις ύψους, βάρους, περιμέτρου κεφαλής και BMI πάνω στα διαγράμματα ανάπτυξης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ελληνικού Βιβλιαρίου.

Υπενθυμίσεις

Στείλτε υπενθυμίσεις στους γονείς μέσω SMS ή e-mail σχετικά με τους εμβολιασμούς που πρέπει να γίνουν με βάση το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών. Στείλτε επιβεβαιωτικά SMS ή e-mail για κάθε ραντεβού που κλείνετε.

Σύμφωνα με το Ελληνικό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού

Με βάση το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, τα διαγράμματα ανάπτυξης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ελληνικού Βιβλιαρίου, την ψυχοκινητική ανάπτυξη του Ελληνικού Βιβλιαρίου.

Δωρεάν συνδρομή για τρείς μήνες

Ξεκινήστε τώρα με δωρεάν συνδρομή για τρείς μήνες χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση για να εξερευνήσετε πολλές ακόμη δυνατότητες που σίγουρα θα αγαπήσετε…
δείτε περισσότερα | ξεκινήστε την εγγραφή σας

Πιο αναλυτικά

Δημογραφικά Στοιχεία & δεδομένα επισκέψεων

Για τους ασθενείς σας μπορείτε να καταχωρήσετε όλα τα δημογραφικά τους στοιχεία. Για κάθε τους επίσκεψη εισάγετε τα αντίστοιχα πεδία του βιβλιαρίου υγείας. Επίσης μπορείτε να επισυνάψετε τυχόν αρχεία εργαστηριακών εξετάσεων.

Υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις

Σας δίνεται η δυνατότητα να στείλετε εγκαίρως υπενθυμίσεις μέσω SMS ή e-mail στους γονείς σχετικά με τα εμβόλια που πρέπει να κάνουν τα παιδιά τους στο προσεχές χρονικό διάστημα όπως προβλέπεται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών ή από το δικό σας παραμετροποιημένο πρόγραμμα εμβολιασμών που έχετε δημιουργήσει.

Παρακολούθηση ψυχοκινητικής ανάπτυξης

Με ένα κλικ μπορείτε να επαληθεύσετε τη σωστή ψυχοκινητική ανάπτυξη του παιδιού σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στο βιβλιάριο υγείας.

Σύμφωνα με το Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού

Η σχεδίαση του λογισμικού έχει γίνει με γνώμονα τα πρότυπα που περιέχονται στο Ελληνικό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού. Πιο συγκεκριμένα τα εκάστοτε πεδία που συμπληρώνονται από τον ιατρό, τα διαγράμματα ανάπτυξης, τα πεδία της ψυχοκινητικής ανάπτυξης και τα προγράμματα εμβολιασμών είναι με βάση το Ελληνικό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού.

Πρόσβαση από φορητές συσκευές

Έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογισμικό από οποιαδήποτε συσκευή όπως ο υπολογιστής σας ή κάποιο έξυπνο κινητό τηλέφωνο ή tablet που μπορούν να εκτελέσουν μία σύγχρονη εφαρμογή browser. Η πρόσβαση στα δεδομένα σας είναι εφικτή από οποιαδήποτε τοποθεσία αρκεί να διαθέτετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Κάθε ενημέρωση δεδομένων που εκτελείτε μέσω κάποιας συσκευής είναι ορατή άμεσα σε όλες τις υπόλοιπες.

Διαγράμματα Ανάπτυξης

Με βάση τα στοιχεία που καταχωρείτε κατά τις επισκέψεις (βάρος, ύψος, περίμετρος κεφαλής), σχεδιάζονται αυτόματα τα παρακάτω διαγράμματα ανάπτυξης: Βάρος προς ηλικία, Ύψος προς ηλικία, ΒΜΙ, Περίμετρος Κεφαλής προς Ηλικία, Μήκος προς Ύψος. Τα διαγράμματα που χρησιμοποιούνται είναι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) και του Ελληνικού Βιβλιαρίου Υγείας Παιδιού.

Προγράμματα εμβολιασμών

Εκτός από το διαθέσιμο επίσημο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών ο ιατρός μπορεί να παραμετροποιήσει τα δικά του προγράμματα εμβολιασμών, και να τα αντιστοιχήσει σε όλους ή σε συγκεκριμένους ασθενείς.

Ραντεβού

Προγραμματίστε νέο ραντεβού κάνοντας κλίκ στην κατάλληλη ελεύθερη ώρα πάνω στο ημερολόγιο. Για κάθε ραντεβού που κλείνετε έχετε τη δυνατότητα να στείλετε SMS ή email επιβεβαίωσης στους γονείς.

Έμφαση στην ασφάλεια

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε ιδιόκτητο διακομιστή που πληρεί όλα τα στάνταρ ασφάλειας. Η επικοινωνία μεταξύ του διακομιστή και του τερματικού σας γίνεται μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης. Λαμβάνονται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας έτσι ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα απώλειας των δεδομένων σας. Δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης μόνο από συγκεκριμένους υπολογιστές (παράδειγμα: η γραμματέας να μην μπορεί να εισέλθει στο σύστημα από μή εξουσιοδοτημένο υπολογιστή).

Πολλά ακόμη χαρακτηριστικά

Εξερευνήστε πολλά ακόμη χαρακτηριστικά ξεκινώντας τώρα μία νέα συνδρομή. Με την υπηρεσία mychildren.gr σας δίνεται η δυνατότητα να οργανώσετε πιο αποτελεσματικά το παιδιατρικό σας ιατρείο και να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε συνδρομητές στην υπηρεσία μπορείτε να μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.mychildren.gr

💻Screenshots

Φορμα Καταχώρησης ασθενή: Η κεντρική φόρμα καταχώρησης των δημογραφικών του ασθενή. Συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία των γονέων του.

Διαγράμματα Ανάπτυξης WHO Διάγραμμα Ανάπτυξης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που παρουσιάζει το ύψος ώς προς την ηλικία του ασθενή.

Προγραμματισμός εμβολίων: Γρήγορη καταχώρηση εμβολιασμού, εμφάνιση εμπορικής ονομασίας και χρωματική επισήμανση επικείμενων εμβολιασμών.

Πρόσφατα έργα

© Copyright - Openteck