Περιγραφή Υπηρεσίας

Η υπηρεσία “OpenWebDevelopment” της Openteck είναι το εργαλείο που θα χρειαστείτε για την δημιουργία δικτυακών εφαρμογών ή δικτυακής παρουσίας (websites). Περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που χρειάζονται για την δημιουργία αλλά και την παραγωγική λειτουργία της ηλεκτρονικής σας υπηρεσίας ή παρουσίας. Παραδείγματα ηλεκτρονικών υπηρεσιών που μπορούμε να υλοποιήσουμε ακολουθούν.

Η εξειδίκευσή μας

HTML
📞
CSS
📞
Javascript
📞
PHP
📞
Marketing & Προώθηση

Η διαδικασία

 • 📖

  ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

  Εκπονείται μελέτη για την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής σας υπηρεσίας ή της δικτυακής σας παρουσίας. Σχεδιάζονται υπηρεσίες που θέλετε να παρέχετε, καθώς και οι μηχανισμοί προβολής του περιεχομένου σας.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ

  Στο δεύτερο βήμα και εφ’ όσον έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του δικτυακού σας τόπου, αναπτύσσεται το εικαστικό σύμφωνα με τις υποδείξεις, τα χρώματα και το στύλ που εσείς επιθυμείτε.

 • ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

  Ξεκινά η υλοποίηση του έργου. Έχετε καθημερινή ενημέρωση και παρακολούθηση των εργασιών. Θέλετε να αλλάξει κάτι στην πορεία; Κανένα πρόβλημα να ενσωματώσουμε κάθε αλλαγή.

 • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  Η εφαρμογή σας τίθεται σε λειτουργία στους διακομιστές της εταιρίας. Κατόπιν δοκιμών και ενός διαστήματος πιλοτικής λειτουργίας η εφαρμογή τίθεται σε παραγωγική λειτουργία. Νέες υπηρεσίες μπορούν να υλοποιηθούν και να ενσωματωθούν στην εφαρμογή σας, ενώ βρίσκεται σε λειτουργία.

 • ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

  Σας βοηθούμε να προωθήσετε την υπηρεσία σας, αλλά και να την ενημερώσετε με νέο περιεχόμενο η πληροφορίες.

Ζητήστε μας μία προσφορά

0 + 7 = ?

© Copyright - Openteck